Gelieve te noteren dat deze pagina/site gemigreerd werd naar www.robotmc.be of wiki.robotmc.be. Deze site zal kortelings verdwijnen.

TBD2014_groep

Robots en MicroController 

Microcontroller en robot kunnen geïnterpreteerd worden in de breedste zin van het woord, elk hobbyproject dat iets elektronisch, digitaal of computer in zich heeft, is welkom. Het kan gaan om een zelfbouw project, gekochte kits, kant-en klaar robots, LEGO Mindstorms (EV3 en NXT), Fishertechnic enz... Het hoeft ook niet per se een robot te zijn. Raspberry Pi, Arduino, Domotica, Automatisering, Licht effecten  ... eender welk automatiseringsproject eigenlijk.

Naast het uitwisselen van informatie hebben we vier wedstrijden :

  • Roborama : onze jaarlijkse multi-disciplinaire wedstrijd in België in het voorjaar doorgaat, in het najaar bij onze zusterclub in Nederland
  • Team Building Day : Bouw als Team in 1 dag een robot die 3 opdrachten kan uitvoeren die je 's ochtends meegedeeld krijgt
  • Zolderkamer uitdagingen : Bouw op je eigen tempo een robot die één welbepaalde opdracht aankan en kom demonstreren als het jou past
  • Lijnvolg race: leg het parcours af in de kortst mogelijke tijd. Dit is een doorlopende competitie, dus op iedere bijeenkomst kun je een poging wagen.

Als je op de hoogte wil blijven of een vraag wil stellen, kom dan gewoon langs of schrijf je in op onze Google Discussiegroep of volg ons via Facebook. Je kan natuurlijk ook gewoon een mailtje sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Onze bijeenkomsten

We komen maandelijks een zaterdag bij elkaar in het studielandschap van Thomas More | Campus De Nayer in Sint Katelijne Waver. Meestal is dit de 3e zaterdag van de maand, maar kijk voor de zekerheid even in de kalender. Iedereen, van complete leek tot volleerde goeroe, is - gratis en voor niets - welkom op al onze bijeenkomsten!